Dagens fråga???


Vilka blöjor tycker ni funkar bäst??? Gillar inte blöjor då det känns fuktigt utanpå byxorna, har ni känt de och vilka rekomenderar ni???


Hugins?? Libero?? Pampers?? Willy´s?? Ica´s??? Något annat märke???

Vill ha massa tips, är det skillnad på up & go och vanlig blöja???
Kommentarer
Lotta

http://attol.bloggplatsen.se/2010/07/10/3228923-vilka-blojor-anvander-du/

GOOOOO P A M P E R S :)

2010-07-10 @ 07:48:07
URL: http://attol.bloggplatsen.se
Sofia

Så här tycker jag;) Pampers sitter bäst och suger upp mest MEN blir mer fuktig utanpå än Libero. Libero suger också bra men läcker ibland. Up&Go använder jag på Love för de sitter bäst på större barn och är enklare att sätta på. Små barn som rör sig mycket är det bättre med blöjor man kan justera. Tycker jag;) Huggies, Ica osv går bort. Blir blöta och läcker osv. Kram

2010-07-10 @ 10:54:02
Matilda (Vides gudmor)

Som professionell blöjbytare (förskollärare på småbarnsavdelning) så måste jag säga att för det första så går up & go bort. När det gäller bajsläckage så är de markant överrepresenterade. När det gäller märke så gillar jag inte den lukten som libero avger när barnen har kissat i dem.

De blöjerna som jag tycker är bäst är pampers och - hör och häpnad - det märket som säljs på lidl. Jag har glömt vad de heter, men de är faktiskt väldigt bra.

När barnen ska börja bli torra och man verkligen vill ha något som "påminner" om underbyxor så är Huggies training pants bättre än vanliga blöjer eftersom de där blir lite fuktiga och lär sig känna att de har kissat.

Lycka till.

2010-07-30 @ 19:24:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

♥ Liten blir Stor ♥

Love Lives Here ♥

RSS 2.0