Tävling vinn valfria Crocs

"Jag är med och tävlar om ett par valfria crocs
från barnbutiken Kotteshoppen, som även säljer
barnkläder och leksaker, tävla hos Muppsan
du oxå"

Första stegen

Idag så tog Winton sina första steg, 4 steg mot mig och en stor kram... Sedan andra gången va de 2 steg...
Så kul va det iallfall..
Stolt mamma ♥

Idag

Så har vi varit ute vid Aludden i Lerum och haft mysigt men det blåste ganska mkt... Sedan handla hem ut med hundar och sedan iväg igen och sedan hem och fixa. Jocke kom på besök, fixade hans hår. Innan dess så fixade jag mitt testade att göra lite lockar själv...
Så här blev de:
Jag gjorde mittbena och sedan fixade jag lockarna med platt tången. Jag tyckte det blev fint, ska nog göra det några gånger så man inte alltid har det raka hår jag har... Alltid kul med förändring..
kramis, kanske dax å göra slingor snart igen..

Ätit själv

Winton har idag fått testat att äta själv, det gick bra men lite mat överallt. Men han fattade att han skulle ta skeden till munnen..hihih
Allt borta iallafall...

Liten innan avfärd

Liten innan avfärd mot Stockholm...
Alice & Winton
Så snygg han e hihih...

Fixat håret...

Syster fixa mitt hår när vi va i Stockholm. Va tycks?? Lite annorlunda..
Känns konstigt är ju inte van ännu...

Stockholm

Ja då va man i Huvudstaden :) 
Liten sov under hela flygresan så det gick jättebra, va lite orolig men allt gick toppen...Så vi fick regn när vi kom upp igår men idag så är det uppehåll iallfall. Liten vaknade 06 och fick leka i tio min och sedan somnade han i min famn och sov till nio, härligt. Snart kommer mamma och Gunnar oxå, ska bli kul.
Blir mer uppdatering senare med lite bilder..
kramis

Packat

Då har man packat en del nu då, så nu dax för sängen...trött höll på att somna i soffan så kasnke dax att skalla kudden eller va säger ni?? Hoppas man får sova te halv sju iallfall hade varit nice.. Så det ska bli spännande att flyga imorn och speciellt med Snutte, men eftersom det är 1 timma så ska det nog gå fint.. då får ni sova gott..
Nattinatti kramis

Stockholm

Imorn bär det av till Stockholm för mig, Snutte och syster. Lite nervös e man allt första gången Snutte ska flyga som tur tar det bara 1 timma så det är ju inte alls lång tid. Sen så är ju syster med oxå :o). Så nu ska det packas för det behövs ju en del när man ska ha med massa mat, välling, gröt, kläder till 2 hihihi. Snart e vi hos bror, Susanne, Adéle och Celine. Ska bli så kul...whiihii

Blubbblubbb

Gullunge

Fisher Price

Kolla in denna häftiga, testade den på Babyproffsen.

Så denna leksak ska Winton få :o)


Canvastavlor

Så då har vi fått upp hyllan med Canvastavlorna
Så ser det ut på Wintons rum..

Busig unge

Överallt å ingenstans...
Gillar sin Nalle Puh bok
Gosig

Tina & Casper

Idag så har vi varit inne i Vasa och träffat Tina & Casper, blev två st fikor faktiskt för vi gick ju en sväng till Haga och kikade lite, så där fick vi ju fika oxå för våra småttingar va ju oxå hungriga. Det va ju härligt väder som tur va..
Men det blev ingen shopping för mig idag.. Men igår shoppade jag lite... Tina & Casper tack för en härlig dag :o)
Från Lindex Nyheter
Stjärnbodyn gillar jag :o)
Snygga byxor, som finns i grönt och svart.
Kommer faktiskt in en del snyggt på Lindex...

en fråga till föräldrar

En fråga:
Gillar alla barn att slåss när de är runt 8-12 mån?? Snutte han gör det hela tiden och när man säger klappa försiktigt gör han det igen. Det kan göra jätteont om man inte hinner akta sig. Vad kan man göra?? När man säger NEJ så skrattar han...hmmm??? Hjälp mig, gör alla småttingar så?


????

Fika..

Snutte & Jag på Allum, kikade på polarn & pyret eftersom de hade 70% på vissa kläder, men hittade inte nåt. Hittade 2 plagg på Lindex te Snutte så det va ju bra. En kofta från Gina tricot te mig 49kr som hittat :o) Sedan tog vi en fika på mamamia va inte så mkt folk så det va skönt. Så sedan hem igen, slappade på soffan medans Snutte sov. Nu bus o bus o mera bus... Ska ta mig en kopp kaffe tänkte jag, har bokat flygbiljetter till mig och Syster och Snutte ska åka till stockholm och hälsa på hos bror, Susanne, Adéle och Celine. Kosta 992:- att åka till Stockholm med flyg för 2 vuxna och 1 barn, tycker jag va toppenbra snabbt och enkelt oxå. Vi ska ju stanna några dagar ska bli jättekul att hälsa på. Snutte får träffa sina kusiner...Cya soon..♥
Ting så länge..

kikat

The family har varit ute och kikat på lite saker, hittade en rolig leksak te Snutte. Har letat lite på blocket och nu hittat en. Så om den blir vår så får ni se...hihi. Annars så har vi varit ute vid Aludden idag en sväng. Sedan handlat och fixat en hel del. Honey ska ju jobba imorn så då får man ha fixat lite innan.
Nu ska jag slappa i soffan så hörs imorn..
kramis

Vide´s Dop

Tack för en toppen dag

Lörda kväll

I bilder

Love
Winton 10mån & Vide 8mån
Far & Son ♥
Vide
Tack för en trevlig kväll :o)

Tips för blondt hår

Jag har ett litet tips. Det är nämligen Silver schampo. För på sommaren vill jag ha min hela håret lite ljusare då brukar jag använda silver schampo ocd det kan även ge en liten silver ton så det blir så snyggt. Även bra för dom som gjort slingor där vissa slingor blev lite gulare använd då silver schampo så tar det även bort det gula.
Köpt mitt HÄR
Mkt bra Silver Schampo

ting

Vilket väder det är idag då!! Tråkigt men kanske ändå skönt, Honey ska ju jobba så det är jag och Snutte idag. Vet inte vad man kan göra i detta vädret. Igår va vi ju ute i Aludden och Snutte badade, han älskar verkligen vattnet...
Jag och Snutte ska med syster och fika en sväng...
Kramis

Tävling med Babybjörn

•Klicka på bilden för att vara med•

Då va det klart

Nu finns min Winton på armen
precis börjat, Emma tatueraren
♥ Så blev resultatet
Gjord av Emma på Little Bird Tattoo
Winton fick ju självklart vara med ♥

Kika gärna in på  LittleBirdTattoo

Syrrans Tattoo

♥ Syster tatuerar sig oxå Little Bird Tatto
♥ Färdig
Amor Vincit Omnia

Morgon promenad

Snutte vaknade kl 06, då bestämde vi oss för att gå ut och gå. Så vi på med jogging skorna och gick ut. En timma va vi ute, härligt ute svalt va det. Så vi hann innan regn så nu tvättar vi och fixar lite. Honey ska jobba snart så bäst att fixa innan han går... Senare idag är det ju dax för tatuering :o)
kramis så länge
Nytt Moln bäddset till Snutte
Tips de hade halva priset på Nordic men bara på Orage :o)

Såå då vet jag ungefär

Tack för alla svar från Facebook :o) Men då får ni se imorn va det blir :o) kul de ska bli.
Lägger upp bild imorn om ni är sugna på vad det blev..Nu har jag precis klippt Honey och nu dax att hoppa isäng ska bli skönt..
Sov Gott Alla Kramis
Köpte detta söta på Nordic till Winton
De hade halva priset så ett tips till er föräldrar ♥ Tycker det är jätte sött..

Fixat ihop, hjälp tatuering

Nr1 får va i nacken isåfall
Nr2 på underarmen
Nr3 Nacke tror jag eller underarm om det får plats..
Vilken tycker ni???

Tatuering

Vilken stil ska jag ha?? Hjälp mig
Nr 1
Nr 2
Nr 3 Likadan fast tunnare som Nr 1
Nr4
Nu får ni hjälpa mig

KÄRLEK ♥

Har nu fått upp skylten över Snuttes säng, Så här blev de:
Väggordet är köpt på Nordic.

Snutte sover under tiden i sängen ♥

Melon

Just nu äter Snutte en massa Vatten melon till efterrätt, han tycker det är så gott. Han har kastat ner en eller två bitar till hundarna som står nedanför och väntar på en smakbit :o)
Håller just nu på att fixa den sista malmbyrån oxå så är klar med den idag så ska alla hans kläder vara flyttade dit tills ikväll... Då har jag en del att stå i :o)

Wintons Gosedjur

Nu samlade i en korg oxå titta så fint det blev
Köpt på Rusta 75:- som hittat, dom är så bra man kan rulla ihop alla hans filtar och lägga i oxå. Ska nog ha 2 st på hans rum kommer bli så fint och man har ordning och reda på sakerna...thihiii

nytt

Så här blev det med de bildäcks korgarna:
Innan hundarnas leksaker

Efter

Vilket ser bäst ut??? Jag tycker den nya korgen♥

Va hemma 7:15

Slutade 07:05 imorse, hem till Honey och Snutte. Gjorde mig iordning och tog en härlig dusch efter en svettig natt, inget roligt att jobba i denna värme. Men det gick bra, gjorde sedan gröt till Snutte och sedan åkte dom och handlade så jag passade på att sova ca 3 timmar sedan upp och fixa lite. Vi bytte vår kökslampa mot en annan ser bättre ut nu... Sedan blev det en sväng till ikea vi mötte där upp Faster och Farbror och alla barnen. Blev lunch och fika, härligt. Sedan blev det en sväng te Rusta köpte lite förvaring, får fixa bild imorn.. Sedan följde alla med hem hit för att titta hur vi har det nu, större iallafall...thiihihi... Kikat på film ikväll och nu e jag så trött och jag ser verkligen framemot att sova och hoppas att Snutte sover hela natten lång...Håller tummarna..
Natti natti, dax att skalla kudden..
Kramis

En sovande Liten Snutte bara några veckor gammal ♥

Aludden

Nu e de dax att åka ut till Aludden i Lerum. Det är himla mysigt där och mkt skugga så Winton kan vara o skuggan eller bada om han vill. Ska bli mysigt att vara ute... Har knappt sovit inatt för så himla varmt har det varit... Men Snutte han har sovit i nästan 12 timmar känns härligt... Måste ju ta vara på denna dag för jag ska ju jobba natten inatt..
Ha en bra dag i solen, kramis

Skön stil Snutte hade imorse

Hjälp

Löss på alla mina murgröna, puh... Behöver tips hur man får bort dom. Har googlat lite och hittade att man skulle använda grönsopa, så det har jag nu gjort och håller tummarna på att de ska försvinna, vill ju ha mina murgröna kvar i livet...
Vill gärna ha tips på hur man kan göra ♥
kramisar

Svanar

Vi stötte på två svanar som hade två ungar med sig, härligt att se..
Härligt med natur..

Gardinerna

I vardagsrummet, så här blev det
Vad tycks??

Kväll

Nu så ska vi kika film, Snutte har precis somnat. Snutte fick bada innan läggdax för han va så klibbig, sådant väder så man blir det och klibbig vill man ju inte vara.. Så nu blir det film och ett glas vin det ska bli gott. Hoppas på bättre väder imorn så man kan vara ute kanske bada..

Vad hittar man på en dag som denna

Vad hittar man på en dag som denna, grått o regn o åska??? Några tips??? Kanske åka te något köpcenter eller Universum eller bara göra något, tråkigt att vara hemma en sådan här dag...
Vädret e ju inte det bästa om man ska gå i Slottskogen eller om man ska te Borås djurpark.... Och då är frågan vad ska man göra?? Vill ju att det ska vara något kul för vår Snutte oxå...

Snuttes säng

Nu har Snutte fått sänghimmel
Snart i ordning, blir så fint hans rum ♥

Va på ikea med syster/moster för några dagar sedan då köpte hon denna stora hund till Winton,
som han tycker så mkt om, leker och gosar med den och sover på den ♥
Tack syster/moster ♥

Lars Wallin

Vår nya säng, Carpe Diem design av Lars Wallin, limiterad upplaga...
Gavel
Nattduksbord från Kartell
Bäddset från Lexington
Jag sover så himla bra i denna säng...så skulle kunna sova jämt ♥

Lörda...

Idag så har vi varit ute på mysiga aludden i Lerum, Winton kände på vattnet lite kallt tyckte han nog att det va... men sedan busade vi på land iallafall.. Mysigt va det att komma iväg en stund, Snutte är nämligen lite förkyld så han e lite gnällig, tänder och förkylning inget bra tillsammans... Honey tvättar bilen och vi har busat nu e det snart dax för midda..

Målade Malm byrån

Så här blev resultatet:
Innan
halvvägs
Nu klar, vad tycks??
Taget med Iphone, det blir lite rosa/lila i mitten men byrån e helt vit.
På byrån står Canvas tavlorna jag beställde & klockan är från Nordic (möbelvaruhus).

Dagens fråga???


Vilka blöjor tycker ni funkar bäst??? Gillar inte blöjor då det känns fuktigt utanpå byxorna, har ni känt de och vilka rekomenderar ni???


Hugins?? Libero?? Pampers?? Willy´s?? Ica´s??? Något annat märke???

Vill ha massa tips, är det skillnad på up & go och vanlig blöja???


Jobbat ikväll

Har jobbat ikväll 13-21, men har idag innan jobbet fått ner Snuttes kläder i nu den målade malm byrån. Härligt att få lite ordning. Honey har börjat måla på den andra malm byrån idag när jag va på jobbet, så kanske kan man hinna måla lite imorn med... Lägger upp kort imorn, lite sent nu. Suttit och tittat på Case 39 den va jätte jobbig att se tycker jag speciellt när det är barn med i skräck filmer...puh
Snutte lite täppt i näsan idag så han har redan vaknat ett par gånger men blir nog en sådan natt man kommer va uppe en del.. Men man får ju hoppas på det bästa..eller hur!!
Då säger jag Natti Natti
Kramis


En liten Winton på denna bild, ååå så fin..

Mitt projekt idag

Idag så håller jag på med ikeas ek malm byrå, målar den vit så Winton ska ha den på sitt rum eller rättare sagt 2 st men har bara börjat med en, har ett lager färg kvar att måla sedan är den ena klar...Jippi så man kan få ordning på hans kläder som just nu ligger i en Ikea kasse....hmmm..
Får fixa bild sedan...hoppas på att bli klar snart...
kramis

BVC kontroll 10mån

Winton 10 månader
Vikt: 10430g
Längd: 76cm
Han va lite tveksam över vad vi gjorde men en stund gick det bra sedan kom gråten, han har blivit så himla blyg., men jag tycker det är så himla söt när han vänder bort huvudet. Snutte fick sitta på vågen för han kan ju inte ligga på den längre, mammas stora kille.

Snart gå eller hmmm???
Winton kan nu gå när jag håller honom i en hand och då går han framåt lite försiktigt men det kommer nog snart då han kan gå själv... Han kan stå själv i en halv minut sedan blir han osäker och bums ner på rumpan...
Kramis
Min Älskade gosse ♥

Tänder

Snutte har 3 tänder som är på väg fram, har har varit gnällig inatt och varit vaken flera gånger, jobbigt är det. Det är jobbigt för Snutte iallfall, nu har han sovit i över en timma så trött va han... Jobbigt när det kommer så många tänder på samma gång. Så snart har han 5-6tänder i munnen. 2 där nere och 1 där uppe och 3 på väg ut...hmmmsedan får man akta sig så han inte bits...thiii

Nya Polly

Summer Berries, så goda så ni måste testa ♥
mmmm så gott ♥

Soffbord till Salu

Säljes soffbord, är någon intresserad så skriv...thiii
Gillar detta soffbord men nu har vi haft det ett tag och vill byta :o)

Pias trägård..

Härliga bilder...
Sommaren är så fin med alla dessa blommar, med så fina färger...

Kärlek ♥

Detta är riktigt härligt när man kan sitta så här och mysa ♥
I ♥ U

Falsterbo

Jag & Honey åkte ju ut i helgen till Falsterbo, solade och badade.. Jag å bada det händer ju nästan inte men visst det gjorde det...
Här kommer bildbevis, åå jo det är jag..
Kallt va det i början men sen va det härligt...

Poolen

Wintons pool, han älskar den. Så bra att kunna bada han när det är så varmt ute..

Pias trägård..i close-up filter

♦ Jordgubbarna får vara med på ett hörn ♦

hemma igen efter lite semester...

Vi åkte ju sent på fredagskvällen och va framme 00:30 så det tog ju lite tid men det va ju den bästa tiden att åka med Snutte. Hade underbart väder hela helgen, vi va ute och kikade på möbler sedan va de hem igen mest ute hela dagarna. Winton älskade att vara ute, härligt att man har trädgård att gå ut till... God mat blev det och Pia (svärmor) e en hejare på att laga god mat :o) Winton fick ju bada i en liten balja första dagen, men sedan va vi iväg och köpte en liten uppblåsbar pool :o) det gillade han... här har vi lite bilder...
Älsklingar
Cooling med gosiga lår...
Farmor & Sutte
Snutte åker dockvagn..
farmor
Svea & Snutte
Det va en underbar helg, hemma igen och idag har vi hållit på att fixa en massa med lägenheten... Får snart lägga upp lite kort.. Har fått upp gardinerna idag iallafall..Nu ska jag äntligen sätta mig i soffan o slappa sen stund sedan sängen
Natti kramis

Ikväll drar vi

så då ikväll åker vi till Lund, Winton ska träffa farmor & farfar..
Ska bli kul att komma iväg lite nu över helgen, skönt att bara komma bort nu när man haft så mkt med flytt och allt, behöver avkoppling på annan ort...thihiihi
Kramisar ett litet hjärta

ute i solen...

idag har vi fixat hela lägenhet och fått undan de mesta efter flytten, så jag och Winton har varit ute och gungat och lekt i gräset hihihi..
Snutte
Snutte har nya solhatten från Polarn & Pyret..
I gräset
Nämen en liten blomma :o)
kramis

Nya handtag..

Vi bytte ut handtagen på köksluckorna, vad tycks???
Innan
Efter
Jag gillar de nya :o)

Sex and The City 2

Va jätte bra tycker jag och dagen va jättebra, hade jätte kul med Lotta på stan och mat å vin innan :o) Tack för en trevlig kväll Lotta...
Nacho talrik
Mkt bra kväll med shopping, mat sedan bio...

Sex And The City 2

Nu bär det snart av te stan med Lotta, ska kika på stan å sedan blir de Sex And The City 2, ska bli skönt och bara komma iväg från allt flytt koas...
kramis

♥ Liten blir Stor ♥

Love Lives Here ♥

RSS 2.0