Idag

En snabb sväng på Allum, köpte ett par röda chinos till Winton, sedan hem å ut med hundarna. Sedan iväg hämta mor och in till Sahlgrenska. Tur mor va med och kunde passa Winton. Tog en timma att vara där sedan efter de ta blodprov oxå...hmm det va det jag hade förväntat mig..puh. Sedan åkte vi och storhandla det behövdes kan man säga hihih. Så nu har vi busat å lekt så nu vilar plutten en halv timma ungefär sedan ska vi hämta Mattias från jobbet.
Me and I
peace and out

En eftermidda vid havet...

Jag, Mattias & Winton bestämde oss för att åka ut en sväng till havet va lite soligt oxå. Vi köpte med oss goa smörgåsar från 47:ans i sävedalen. Sedan bar det av ut till havet...
Winton somnade
Fin
Kvinnokropp
Gott Gott
Me

Winton i bilder

Babysim

Winton har nu tagit sott första simborgar märke :o) Krabban heter de, hihihi så gulligt, han älskar verkligen vattnet. Plaskar för fullt å ska dyka mm. Så vi ska gå fortsättningskursen Grodan, låter spännande.
Här e Winton i vattnet

Lörda...

Idag så har vi varit inne mest hela dagen. Jag & Winton har busat en del, gillar bollar så kanske blir det en fotbolls spelar av Winton :o).Vi har väntat på att älsklingen ska sluta jobbet, nu äntligen har han kommit hem. ikväll blir de god middag och mys :o)...
kramar ♥

Gratisbio

Bli medlem, samla poäng och få presentkort eller biobiljetter.
Klicka här: Gratisbio
Hur bra som helst, du kan få presentkort på Nelly, få biobiljett, mm.

Snutte & Mumin

Fredagedan

Fredag

Idag vaknade winton tidigt, men vi somnade om igen å gick upp 9:15, härligt men hade skallebank..puh. Åt frukost med mina älsklingar. Sedan så busade jag och Winton, passade på att göra mig i ordning när Snutte somnade. Sedan så fick jag promenera till älsklingens jobb för att hämta bilen, stannade en stund för syster kom dit. Men de bästa e ju, köpte ett par solglasögon igår till Winton på Lindex, som han hade på sig idag i vagnen.

Coolingen


Sedan skulle jag åka och hämta min data hos Alma. Mötte Alma & Loui när vi parkerade. Vi följde med Alma & Loui skulle bjuda på Våfflor mums. Va jätte gott. Sedan fick jag ett samtal från doktorn jag va hos igår, det skulle ju dröja några dagar innan jag skulle få provsvar ju men de gick fort. Det va ju så att jag bad henne ta ett annat prov på andra värden och just dom va inte bra så får en remiss till Sahlgrenska. Så får vi se vad som händer sedan. Tack för fikat Alma, va jätte gott med våfflorna. Sedan när jag va på väg te bilen så började de regna så jag fick springa .... Härlig kväll med mina Älsklingar, tacos å godis...hihih

Fredasmys ♥


uppdatering...

Torsdag

Hade ju en tid hos läkaren, 9:15 det gick ju bra gick dit för jag har ju tappat en massa hår, alltså sjukt mkt hår och så har jag lite eksem i håret. Fick en vätska jag ska ha i hårbotten. Men sedan ville jag att hon skulle ta ett blodprov på lite värden för jag har känt mig yr, har darrningar, svettas. Detta fixade hon, sockret och blodvärdet va bra. de andra proverna skulle jag vänta på.
Alma & Loui kom på besök, fikade gott å sedan blev de lång promenad med hundarna, härligt ca +14 grader ute. Vi promenerade bort till Sova (sängvaruhuset) och Nordic, va där en timma sedan gick vi hem igen, Alice åkte i varukorgen under vagnen, sötisen.
Alice
På kvällen så åkte jag med Anna till Lindex i nordstan, jätte kul. Shoppade lite till Winton & något till mig. Anna hon shoppade en massa kläder till sin kill :o) Alvin. hittar hennes blogg  här. Så trevligt va de, Anna tack för igår.
kramar

Tuesday

Ida har jag & Snutte varit på Allum en sväng innan vi åkte hem till Johanna & Algot, fikade med god kladdkaka. Algot skulle sitta i mitt knä, han e ju så söt...Småttingarna gillar att titta på varandra å Algot kramade Winton så gulligt ♥ Tack för idag sötisar ♥

Sedan så tog jag vägen om och hämtade Mattias från jobbet, sedan hem te hundarna och tvätta i tvättstugan..hihih så himla mkt tvätt blir de så fort ju...

Nu så e de sol ute, härligt härligt hoppas det håller i sig tills imorn. Så man kan va ute i solsken å inte i regn. Så härligt nu när snön försvinner ju...

Winton

Då har vi

Lagat god mat, det blev spaghetti köttfärsås, mums så gott de va, sedan blev de att hoppa i badet med Winton, han verkligen älskar att bada plaska o hoppa...hihih det är ju så underbart ååå...det går bara så fort...
Liten blir stor alldeles för fort...hmm snart e Snutte 1år ju...va ju inte längesedan man va gravid ju, tiden springer iväg. Så nu blir de mys i soffan med min stora kärlek för imorn ska han jobba igen en dag ledigva Mattias med oss...

Imorn så hoppas vi på sol så vi kan vara ute med Johanna & Algot ♥
Johanna & Winton när han va 4 dagar ♥

Hemma efter att

varit å jobbat, allt gick jätte bra saknade mina älsklingar bara. Va ju lite orolig hur de skulle gå för Mattias, men de hade gått bra. Kom ialla fall hem 07:15 då fick jag mysa med mina älsklingar en stund innan jag somnade vaknade igen 11:30. Skönt att få sova lite men de känns ändå som man blir lite snörrig i huvudet, kanske för att man varit vaken hela natten..hihi konstigt nog va ja såå pigg...Kanske va de för att Winton sovit dåligt natten innan, han har ju fått en tand så kanske e de en till tand som e på G.
Ska jobba igen om 2v så de ska bli skoj, vill ju komma in och jobba extra. Komma igång lite innan man ska börja jobba sedan.

Dagis

Vilket dagis ska man välja??? hmm svårt. Men e lite inne på de i Öjersjö där Annas Alvin går. Måste ju söka plats nu ju...hihi man ska va ute i god tid.

Nya parfym

Har köpt ny parfym både till mig och älsklingen, eller beställde på internet på en sida som heter www.nordicfeel.se
till bättre priser än i butik.

Att göra ikväll
  • Laga Mat
  • Bada med Winton
  • Slappa 
    Bild från Babysimmet



    Kramar så länge ♥

Mobilbilder

hittade bilder från en gammal mobil hade sparat minneskortet, kanske inte så gamla bilder men ialla fall när Winton e nyfödd. Känns så längesedan nu ju..puh lite suddig..
Det e så underbart att kika på dessa bilder ♥

Börja jobba

Joo jag ska ju jobba imorn söndag, natten 20-07. Jag hoppas att det ska gå bra, men blir ju lite nervös för att inte va hemma på natten, men min Älskling klarar nog å ta hand om Snutte.
♦♦♦
Sedan kanske jag ska hoppa in idag om de ringer så vi får se..hihihi annars 2nätter på rad...
Blir ju lite nervös över att lämna Liten puhhh....
Skriver mer sedan hur de blir..

Lörda...

Vi la oss så sent igår jag å Älsklingen men Snutte somnade långt innan. Men Snutte vaknade tidigt puh, va trött ja va, men Snutte fick ligga jämte mig i sängen så vi gick upp vid nio, härligt. Ser nu att solen kikar fram hoppas den stannar en stund hade ju varit härligt, ut o promenera i solen kanske. Älsklingen e på jobbet slutar vid 16, så vad ska man hitta på....jo jag ska kanske klippa eric sedan, när han hör av sig. Annars så har jag inte så mkt bestämt.
Ut o röra på sig ialla fall när de e sol, det e ju ett måste hiih.

Alma & Loui

Alma & Loui

Vi åkte ju till ALma & Loui handlade med fika, gott va de ialla fall..hiih. Winton låg under babygymmet och Loui satt i babysittern..Winton satt upp i babygymmet han tycker om att sitta nu...så sött å se, allt går bara så fort ju..
Sedan skulle jag å Alma sätta ihop Loui´s säng, det gick ju sådär så jag hoppades att Stefan skulle få rätt på de å de fick han ju :o). Leander heter sängen så himla fin e de.. köpt på www.dansdesign.nu, gå in på märket leander.

Lille Vide

Mattias systers barn Vide ligger på östra sjukhuset för han har fått RS-virus, puh. Men vi håller tummarna att det går snabbt över. Inget roligt att vara så sjuk när man inte e så gammal.

Fredasmys

Det blev ju tacos till middag, så gott å sedan va det film på 5:an, blev lite godis oxå...men det får man ju äta på fredag eller lördag hihihi...

Winton fick

träffa sin farmor igår och sina kusiner, han tyckte det va riktigt kul. Love skulle klappa på Winton hela tiden så sött va de. Jätte kul å träffas allihopa, Snutte somnade i bilen på väg hem. Men Snutte ville va vaken en stund till sedan somnade han som en stock å sov till 06:30 så härligt. Då åt han sedan somnade han igen..hihi trött kille.
Winton å Mumin

Love


Pappa & Winton







Winton åkte ju vagn när vi handlade igår, såå söt va han, han tyckte om det. Snutte gillar att kika på massa folk å skrattar åt dom hiihihi.




Sötisen i mammas mössa...

vilket väder..

Så himla tråkigt väder idag. Winton och jag vi håller oss inne, själv så e ja trött och har skallebank. Just nu så sitter Liten i sin gåstol å pratar å busar, han fick ett gosedjur i går i mumin som han tycker så mkt om :o) och ett lok i brio.  Aha och Mattias hade fått med sig vagnen i bilen så nu har vi ingen vagn hemma heller puh, men han skulle lämna den sedan hoppas jag så vi kan komma ut..hihih
Snutte i bilen :o)

Ja då har den

1:a tanden tittat ut...hihih upptäckte det idag, inte undra på att han dreglat en del nu å varit lite gnällig.. Hur kul som helst, 6 mån och 8 dagar så kom den 1:a tanden..

Wintons bästis kommer på besök

Så uppe med tuppen idag..hihi, varit å handlat mat som vi ska ha till middag, för vi har bjudit in Alma & Stefan & lille Loui som ska komma på besök.. Wintons bästa kompis Loui ♥
Just nu sitter Snutte i sin gåstol o grejar med lite leksaker, så härligt väder idag så vi ska nog ge oss ut på en promenad..härligt i solen..

Satt igår och kikade på kort å jag tycker dessa e så fina.
Så fina

Loui & Winton

Bästa vännerna
Tack Alma & Loui ♥

Promenad i solen i Tisdag....

Solen skiner, så härligt.
Me & Snutte
Snutte
Honey & the dogs
Skrev i snön..
Videung
Fotavtryck ♥
Svanar i Säveån...
växt av något slag...?
Det var en härlig promenad, hundarna blev så smutsiga så jag fick bada dom..hihi
Annars idag så har jag klippt min mor, fikat, sedan busat med Winton, nu väntar vi på pappis så vi kan äta tillsammans... Blir ugnstekt falukorv så gott ska de bli, va ju ett tag sedan nu..
Ha en bra kväll..kram

Apple Data

Hej hop, min data eller rättare sagt min laddare till datan började gnistra, så jag och mattias va och köpte en ny data. Det blev en Apple stationär.. Så himla bra, kan jobba med bilder och fixa...kul. Så nu har jag äntligen kunnat komma in på nätet hihiih...
Så himla härligt med vårsol..hoppas att det håller i sig nu då...snön ska bort nu.. Vill kunna komma fram överallt med barnvagn så man kan ut o promenera ju...
Winton kan sitta, gillar att titta på sig själv i spegeln.
Mammas sötis ♥
Nu blir de städ dax..hihi kramar

6 månader

Älsklingen 6 månader idag, Liten blir stor, tiden går så otroligt fort ju.. Winton går i sin gåstol, ligger under babygymmet, tycker om att sitta med lite stöd..så sött. Sol idag vi har varit på promenad med hundarna, Winton i bärselen. Det har kommit en ny bärsele i babybjörn som man kan ha för större barn och äldre, ska ta å kika på en sådan någon da g o se hur en sådan är. Men så härligt med sol, vill ha vår nu.

 

Honey & Älskling har nu varit förlovade i 6 månader, eftersom vi förlovade oss när vår älskling kom ut.. Ja tur att Liten kom ut så fort som han gjorde, kan gärna göra om det igen..hih Vill bara komma iform innan man skaffar ett till hihi, ne vi får se, börjar med ett barn först...!!! Har köpt en present till min Honey som han ska få ikväll när han kommer hem från jobbet.

One Love



Nya mössan från Villervalla

Nya mössan från Villervalla



Va ju inne istan med Alma & Loui, vi shoppade på Villervalla , hittade en massa fint så nu e våra killar snygga till sommaren hihi. Jag köpte 2 bodysuits med korta ben till sommaren, åå längtar till värmen nu ju..hihi Det blir ju en del shoppande när man e mamma ledig de ända man gör e att shoppa och att fika hihihi...

sol...

Vårsol härligt, vad har ni hittat på i det fina vädret??? Själv så va vi på Bvc imorse, Liten blir Stor vikt idag 8850g läng 69.5cm. Allt gick så fint så... Sedan bar de av in till stan handlade lite fint på Villervalla, sedan iväg o handla lite mat, sedan en sväng te billia, sen bar de av hemåt. Så idag blev de Thai mat som jag gjorde blev så gott. Winton springer runt i sin gåstol så kul.. Vi har busat en del nu, så söt när han skrattar..hihii

Har haft sån där jobbig huvudvärk idag som inte vill gå över, jobbigt..Men jag hoppas på att det gått över tills imorn... nu börjar snart House...måste kika på de. Men ja får skriva mer imorn å lägga upp lite kort på alla nya kläder :o) Mattias busar nu med Winton, dom e så söta mina älsklingar..

ciao ciao

♥ Liten blir Stor ♥

Love Lives Here ♥

RSS 2.0